Skip to main content

Om oss

Funema AS er en innovativ og fremtidsrettet bedrift som ble etablert i 2019.
Selskapet har som mål å levere førsteklasses løsninger innen elektronisk infrastruktur, styringssystemer og overvåkning. Som en EKOM autorisert bedrift, er vi forpliktet til å opprettholde høy standard og kvalitet i alle våre tjenester.

I løpet av de siste årene har Funema AS raskt vokst og utvidet sin virksomhet for å kunne tilby våre kunder et bredt spekter av løsninger tilpasset deres behov. Vi er stolte av vår evne til å levere nyskapende og effektive løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere.

Bærekraft og miljøvennlige løsninger er sentrale verdier for Funema AS. Vi legger stor vekt på å implementere bærekraftige praksiser i alle aspekter av vårt arbeid, og vi er alltid på jakt etter nye og innovative måter å redusere vårt økologiske fotavtrykk. Dette inkluderer også vårt fokus på å skape et godt arbeidsmiljø for våre ansatte, hvor vi oppmuntrer personlig og faglig vekst.

Videre er Funema AS engasjert i å støtte den neste generasjonen av fagfolk og er derfor en lærlingsgodkjent bedrift ved Viken Fylkeskommune. Vi tror på å investere i fremtiden ved å gi unge mennesker muligheten til å lære og utvikle seg innenfor vårt fagfelt, og vi er glade for å kunne bidra til deres suksess.

Takk for at du tok deg tid til å bli kjent med Funema AS. Vi ser frem til å samarbeide med deg og finne de beste løsningene for dine behov innen elektronisk infrastruktur, styringssystemer og overvåkning.